top of page
Samtalsmottagning

UNGA VUXNA 18 till 25

Vi gör alltid ett första bedömningssamtal med dig eller er som par. Detta tar som oftast 90 minuter och är kostnadsfritt. Du eller ni kan sedan själva besluta om ni vill fortsätta. Vi kan också rekommendera dig vidare eller ge allmänn rådgivning.

SAMTAL BARN upp till 17 år

Hos oss kan du köpa enskilda samtal eller paket med 5, 10 eller 20 samtal. För enskilda med 

STÖD TILL FÖRÄLDRAR

Du ska inte behöva känna dig ensam. Att vara förälder till ett barn eller ungdom med psykisk ohälsa eller NPF kan för många upplevas som ett överväldigande uppdrag. Som vårdnadshavare kan du eller ni behöva prata med någon för att få stöd och hjälp

 

  • Kris i familjen

  • Mitt barn har fått en NPF diagnos

  • Mitt barn mår dåligt

  • Anhörigsstöd

  • Stöd att kommunicera skola och myndighet

Är du orolig för ditt barn, behöver du stöd i din föräldraroll eller någon som hjälper dig att reda i en kaotisk familjesituation? Är du ung vuxen som önskar prata med någon om hur du mår eller ska få ihop livet? Vi vet att det i dagens Sverige är många som känner att de inte vet vart de ska vända sig när de behöver hjälp och någon att prata med. Många känner sig inte heller bekväma med att vända sig till den offentliga vården. Kontakta oss för ett förutsättningslöst första bedömningssamtal där vi gemensamt gör upp en planering. Se nedan för mer information om vad vi kan hjälpa till med.  Välkomna!
bergskedja

BEDÖMNINGSSAMTAL

Vi gör alltid ett första bedömningssamtal med dig eller er familj eller par. Detta tar som oftast 90 minuter. Du eller ni kan sedan själva besluta om ni vill fortsätta. Vi kan också rekommendera dig vidare eller ge allmänn rådgivning. Läs mer här.

bottom of page