top of page
VILL DU ARBETA MED OSS?
Nu söker vi en socionom med erfarenhet av förändringsarbete inom social omsorg och vård av barn och unga.
 
Vi söker konsulenter till vårt lilla engagerade och växande team. Vi har en prestigelös arbetsmiljö med högt lösningsfokus. I allt vi gör har vi alltid ett barn eller ungdomsperspektiv.
 
Du behöver ha den professionella utgångspunkten av ett helhetsperspektiv. Rättssäkerhet och långsiktighet är fokus vid bedömning och vård inom familjehemsvård.

 

För att bli en del av vårt team behöver du också vara lyhörd och ha en förmåga att organisera/planera din tid och ditt arbete självständigt. Du behöver känna att du tillsammans med oss, vill och kan göra skillnad! Du behöver också ha körkort och kunna svenska i tal och skrift mycket väl.

 Dina arbetsuppgifter:

- Ansvara för samverkan, upprättande och verkställande under hela placeringen. 

- Handleda jour/familjehem.

- Upprätta och ansvara för genomförandeplaner och dess utförande.

- Skriftlig och muntlig rapportering.

- Nätverksarbete. 

- Beredskapstjänstgöring.                                           

 

Utbildning/Meriter:

Du behöver ha socionomexamen eller liknande beteendevetenskaplig examen från högskola såsom socialpedagog (fil.kand socialpedagog). Du behöver ha arbetat minst 3 år inom social omsorg/vård av barn och unga.

Utbildningar så som familjebehandling och grundutbildning i psykoterapi är meriterande. Erfarenheter av myndighetsutövning är meriterande.

 

Vi söker till följande arbetsorter:

Stockholms län, Uppsala, Västerås, Gävle och Eskilstuna. Vårt huvudkontor ligger i nära Odenplan/Rådmansgatans tunnelbana i Stockholm.

Lön:

Fast månads- vecko- eller timlön 

 

Maila gärna C.V. och personligt brev till Olof Grahn, vår trevliga VD 

olof.grahn@likamodellen.se

bottom of page